Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των ιατρικών μηχανημάτων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι γνώσεις μας, η εμπειρία μας πάνω στο εξειδικευμένο αυτό αντικείμενο καθώς και στα προηγμένης τεχνολογίας ψηφιακά ακουστικά που διαθέτουμε μας καταξίωσαν στο χώρο αυτό και μας έδωσαν το προβάδισμα να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την εταιρεία μας. Η εταιρεία ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ έχει εξελιχθεί σε ένα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων όπου στόχος της είναι η αφοσίωση στις εξελίξεις της αγοράς αλλά και η διαρκής αναβάθμισή της.

 

Αντιπροσωπεύουμε τους μεγαλύτερους και κορυφαίους διεθνείς οίκους της αγοράς ενώ είμαστε οι επίσημοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της Αμερικάνικης  εταιρείας SONIC –every day sounds better του Ομίλου της William Demand ,μια από τις πιο αξιόπιστες, τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές εταιρείες του κόσμου. Η βραβευμένη εταιρεία ,SONIC , για την ευρεσιτεχνία του πιο μικρού ακουστικού του κόσμου, διαθέτει ακουστικά που καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους και ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της βαρηκοΐας.

 

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής και με απόλυτο σεβασμό σε εσάς και στις ανάγκες σας, η εταιρεία μας είναι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο εφαρμογών ακουστικών βαρηκοΐας με χώρους ευχάριστους και ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά. Σε εμάς θα βρείτε άψογη εξυπηρέτηση και οργάνωση ,αξιοπιστία στις υπηρεσίες μας και μια ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της βαρηκοΐας. Τα κέντρα μας είναι επανδρωμένα με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, διαθέτουν μηχανήματα που φροντίζουν να καλύψουν και τις πλέον ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Ένα από αυτά είναι ο αναλυτής FONIX 6500 Hearing aid Test System, ο οποίος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός βαθμονόμησης ,ειδικής εφαρμογής και ελέγχου των ακουστικών βαρηκοΐας. Επιπλέον διαθέτουμε υπεύθυνη και άμεση τεχνική υποστήριξη (service) ενώ παράλληλα τηρούμε πιστά τα διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς η εταιρεία έχει λάβει πιστοποίηση κατά CE MARK και ΕΚΑΠΤΥ.

 

Σε εμάς μπορείτε να έχετε αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ακοής σας για όλες τις περιπτώσεις και τις ηλικίες. Διαθέτουμε όλες τις κατηγορίες ακουστικών- ενδωτιαίων και οπισθωτιαίων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Τα ακουστικά της εταιρείας Xαρισόπουλος διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα προιόντων σχεδιασμένα να εφαρμόζουν στον τρόπο ζωής σας και στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Επιπλέον τα ακουστικά της εταιρείας μας, επιτρέπουν ένα πραγματικά μεγάλο εύρος ρυθμίσεων στο ακουστικό ετσι ώστε να πέτυχουμε για σας το καλύτερο ακουστικό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όραμά μας είναι ένας κόσμος οπού όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.