Προστασία Ακοής για Μουσικούς

Απεστάλη από admin 09/02/2019 0 Σχόλια

Πρόληψη & Προστασία Ακοής για Μουσικούς (DJ's)

 

 

 

 

Οι επαγγελματίες μουσικοί εργάζονται σε περιβάλλον υψηλού ντεσιμπέλ στον οποίο μπορεί να προκύψει απώλεια ακοής, εμβοές, υπερευαισθησία σε παραμόρφωση ήχου.

Οι παραδοσιακές ωτοασπίδες δεν θα λειτουργήσουν σωστά  για τον επαγγελματία μουσικό, καθώς μειώνουν τον ήχο παρεμποδίζοντας τις συχνότητες χαμηλής έως μέσης εμβέλειας. Προσαρμοσμένα καλούπια ακουστικών μουσικών είναι διαθέσιμα που μπορούν να προστατεύσουν τα αυτιά του μουσικού από δυνατούς ήχους χωρίς να διαστρεβλώνουν αυτό που ακούνε.  Πολλά άλλα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα που θα  βελτιώσουν την εμπειρία μουσικής.

 

 

 

 

 

 

 

Οι Ωτοασπίδες Inspire  είναι  υψηλής ποιότητας  και εντελώς αθέατες  για  καθημερινή  χρήση στην εργασίας, την οδήγηση με μοτοσικλέτες, την ακρόαση  μουσικής (Dj’s) και γενικά όπου υπάρχουν δυνατοί θόρυβοι.

Σε αντίθεση με τις ογκώδη παλιές ωτοασπίδες  αφρού που στην πραγματικότητα δεν κάνουν απορρόφηση   τον ήχο, ΟΙ Inspire Ωτοασπίδες χρησιμοποιούν  καινοτόμα φίλτρα εξασθένησης για να μειώσει του όγκο ήχου γύρω σας.

Η Inspire Ωτοασπίδες σάς επιτρέπει να διατηρείτε το πλήρες φάσμα του ήχου με κομψή σχεδίαση και άριστη ποιότητα.

Οι Ωτοασπίδες είναι ( custom)  Δηλαδή μοναδικές στα μετρά σας ,για να βγει ακριβές το καλούπι του πόρου με αποτέλεσμα την  τέλεια εφαρμογή.

Οι δυνατοί ήχοι και η πολύ έκθεση στο θόρυβο  συνδέονται συνήθως με προειδοποιητικές πιέσεις ( σφυρίγματα)  τις λεγόμενες  εμβοές . 

 Χρησιμοποιώντας τις Inspire Ωτοασπίδες παρέχουμε μια πτώση στα ντεσιμπέλ των 10 dB , 19 db 21db ή 25 db αναλόγως την δραστηριότητα σας  για να μπορείτε να συνεχίσετε  αυτό  που αγαπάτε ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας ακοής.

 

 

 

 

Κατασκευή σύμφωνα με τον ακουστικό σας πόρο, για την Κατασκευή Εκμαγείων Ωτοασπίδων.